El portaveu de Cs, Juan Carlos Sánchez, retreu al govern local la “manca de valentia” per aprovar uns Pressupostos “que reflecteixin un nou model de ciutat”

Reus, dimecres 5 d’abril del 2017. El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Reus votarà en contra del Pressupost Municipal per al 2017 que es portarà al Ple d’aquest divendres. El portaveu de Cs, Juan Carlos Sánchez, ha destacat que la formació taronja “no comparteix el model econòmic de l’alcalde Pellicer, basat en l’endeutament continu i reiterat”. Amb aquest Pressupost, ha argumentat, el govern “no aposta fermament per la promoció econòmica” que permeti generar riquesa i llocs de treball, “que s’acabarien traduint en una major recaptació sense apujar els impostos”.

A més, el portaveu municipal ha manifestat que el Pressupost que presenta el govern “no recull les partides necessàries per al compliment de les mocions de Cs aprovades pel Ple”, entre elles la de rebaixa dels sous de l’equip de govern. “Calen menys despesa supèrflua, més ajuts a qui realment ho necessita i més inversió útil”, ha sentenciat.

Un altre dels motius pels quals Cs no donarà suport al Pressupost és que contempla partides destinades a finançar la despesa associada al procés sobiranista. Segons Sánchez, “els reusencs no han de pagar les obsessions independentistes d’aquest govern”.

Per últim, el portaveu ha explicat que Cs aspira a “un model de ciutat atractiu per als reusencs, per als inversors i per als visitants, sense entrebancs ideològics ni polítics”. “I en això estem molt allunyats del govern local, que no té aquesta mentalitat”, ha afegit.