El portaveu de Cs, Juan Carlos Sánchez, explica que el partit també demanarà que “s’elabori un pla per portar el bilingüisme als senyals de trànsit de Reus”

Reus, dimarts 14 de febrer del 2017. Ciutadans (Cs) Reus presentarà al Ple del pròxim divendres una iniciativa que demana l’adaptació de les rutes culturals de la ciutat perquè puguin ser realitzades pels estudiants dels centres educatius de Reus. El portaveu de Cs a l’Ajuntament, Juan Carlos Sánchez, ha explicat que aquesta moció pretén que els estudiants de primària i secundària “coneguin i aprenguin a apreciar el nostre valuós patrimoni arquitectònic, industrial, històric i cultural”.

En aquest sentit, Sánchez ha concretat que aquesta iniciativa ve motivada pel fet que, entre els guanyadors dels 7 tresors del patrimoni cultural de Reus, votació popular feta amb motiu de la celebració de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017, no hi ha cap edifici del reconegut patrimoni amb què compta la nostra ciutat, com per exemple la Casa Navàs, l’Institut Pere Mata o el Teatre Fortuny”.

D’altra banda, el portaveu de la formació taronja ha explicat que Cs també portarà al Ple una iniciativa perquè l’Ajuntament elabori un pla per tal que els senyals de trànsit de Reus compleixin l’establert a la normativa i estiguin en català i en castellà. “La moció també demana que tots els senyals que s’instal·lin o reposin a partir d’ara siguin bilingües”, ha concretat Sánchez, ja que “molts ciutadans de Reus tenen el castellà com a llengua materna i tenen dret a veure’l reflectit en els carrers”

El portaveu de Cs a l'Ajuntament de Reus, Juan Carlos Sánchez.

El portaveu de Cs a l’Ajuntament de Reus, Juan Carlos Sánchez.

.