• El portaveu de Cs, Juan Carlos Sánchez, espera que el Pacte de Salut de Reus “no quedi només en una declaració de bones intencions”

Reus, dijous 9 de febrer del 2017. El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Reus, Juan Carlos Sánchez, ha anunciat avui que la formació taronja s’adherirà al Pacte de Salut però “amb l’exigència que s’emprenguin accions concretes per millorar l’eficiència del sistema sanitari de la província i de la ciutat de Reus”. Tanmateix, ha destacat que Cs ha contribuït a l’elaboració del document “amb aportacions de pes i contingut encaminades a millorar la qualitat del servei prestat als ciutadans”.

Davant el risc que el Pacte de Salut “quedi només en una declaració de bones intencions”, Cs Reus ha exigit “una actitud proactiva” per part de tots els signants, per tal que es portin a la pràctica els acords del Pacte. “Per evitar que tot quedi en filosofia i fum, també hem demanat una calendarització de les mesures a adoptar”, ha explicat Sánchez.

Segons el portaveu de la formació taronja, el Pacte de Salut “és únicament el punt de partida per aconseguir la unió de tot el territori per a la correcta implementació del Pla Estratègic Sanitari del Camp de Tarragona”, que ha de fer que els ciutadans de la província, “a través dels seus dos hospitals de referència Joan XXII i Sant Joan com a eixos vertebradors de la xarxa hospitalària, tinguin una atenció sanitària de qualitat i el més completa, especialitzada i propera possible”.

Sánchez ha manifestat que la voluntat de Cs “sempre ha estat unir els esforços de tots per aconseguir el millor per a la ciutadania” i que per a Cs Reus “la salut és un tema que està per sobre de tots els colors polítics”.

El portavoz de C's Reus, Juan Carlos Sánchez.

El portavoz de C’s Reus, Juan Carlos Sánchez.