• La portaveu municipal de Cs, Débora García, explica que “davant la crisi de la COVID-19, hem de pensar en el futur i començar a preparar un protocol per si es repetís, en el futur, una situació similar de confinament”

 

Reus, dimarts 21 d’abril de 2020. El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) Reus ha presentat noves mesures per lluitar contra la crisi de la COVID-19, que s’afegeixen a les múltiple iniciatives ja plantejades i adoptades. En aquest sentit la portaveu municipal de Cs, Débora García, ha proposat per escrit que “l’Ajuntament elabori una guia de les associacions de la ciutat que necessiten ajuda o donacions”. “D’aquesta manera qualsevol ciutadà podrà veure quines són les demandes més urgents de cada entitat i hi podran col·laborar”, ha assegurat.

García ha explicat que “a més i de cara al futur, apostem per començar a treballar en un protocol de confinament que reculli les mesures que s’han anat adoptant i les avaluï”. “La intenció és estar millor preparats i actuar amb major agilitat si en el futur es torna a produir alguna situació similar a la crisi de la COVID-19”, segons la portaveu municipal de Cs Reus. Ha assegurat que “la previsió és la millor manera d’actuar” i ha afegit que “Cs continua plantejant propostes constructives, actuant amb la màxima lleialtat i amb voluntat de consens”.

Per últim, García ha volgut enviar un missatge de condol i solidaritat a les persones que han perdut algun familiar per la COVID-19. Per això, ha demanat que “com a manera de traslladar el suport  de l’Ajuntament a familiars de víctimes i persones contagiades, es mostri algun senyal de dol oficial a la façana del palau consistorial i a la resta d’edificis municipals”.