●  La portaveu municipal de Cs, Débora García, aposta perquè “aquests equipaments s’adaptin a les necessitats dels estudiants”

Reus, dimecres 22 de gener de 2020. El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) Reus ha proposat que “l’Ajuntament ampliï l’horari de les biblioteques municipals durant el període d’exàmens, com a mínim d’una d’elles, fins a les 00.30 de la matinada”. Així ho demana una moció presentada per la formació taronja i que es debatrà aquest divendres al plenari. La portaveu municipal de Cs, Débora García, ha destacat que “durant l’hivern, tant la biblioteca central Xavier Amoròs com la Pere Anguera tanquen a les 20.00 hores”, cosa que fa que “els estudiants, quan tenen exàmens, hagin d’anar a la facultat de Medicina o a altres municipis si volen estudiar a la nit”.

 

Per això, segons García, la moció de Cs proposa que “o bé una de les biblioteques municipals o bé unes altres dependències es puguin adaptar a les necessitats dels estudiants i, en època d’exàmens, ampliïn el seu horari perquè els alumnes puguin preparar les seves proves”.