●  La portaveu de Cs a l’ajuntament de Reus, Débora García, afirma que “hem de ser al costat dels que defensen els drets i llibertats davant dels que volen imposar a la força un model de societat”

Reus, dijous 24 d’octubre de 2019. Ciutadans (Cs) Reus ha presentat una moció de condemna de la violència i el terrorisme i de suport a la Guàrdia Civil i la Policia Nacional que es debatrà en el plenari municipal d’aquest divendres. La portaveu de Ciutadans a l’ajuntament de Reus, Débora García, ha assegurat que amb aquesta iniciativa i, com a representants públics, “busquem defensar tots els catalans que se senten amenaçats”.

 

“Hem de ser al costat dels que defensen els drets i llibertats davant dels que volen imposar a la força un model de societat”, ha manifestat la portaveu de la formació taronja, en referència als últims episodis en què des de les institucions s’ha animat i donat suport als CDR o s’ha demanat la retirada de la Guàrdia Civil de Catalunya.  

 

En la moció, que es presenta, a més de l’ajuntament de Reus, a altres  municipis catalans on Ciutadans té representació, es reclama a les formacions polítiques i a les institucions la condemna de la violència i el terrorisme en democràcia. “El deure dels demòcrates és rebutjar qualsevol ús de la violència o del terrorisme, independentment de les circumstàncies”, ha remarcat García. En la proposta també es rebutja l’assetjament que estan rebent aquests dies tant la Policia Nacional com la Guàrdia Civil a Catalunya.