El portaveu de Cs, Juan Carlos Sánchez, explica que la formació presentarà al pròxim Ple una sèrie de mesures per frenar les altexifres de ludopatia que sestan registrant entre els joves
Reus, dimarts 30 d’octubre del 2018. El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) alAjuntament de Reus presentarà al Ple del pròxim dilluns una proposta perquè el consistori estudiï modificar el Pla dOrdenació Urbanística Municipal (POUM)amb l’objectiu devitar l‘obertura de cases dapostei joc en les proximitats dels centres educatius de la ciutat.
El portaveu municipal de Cs, Juan Carlos Sánchez, ha explicat que aquesta moció ve motivada pe“les altexifres de ludopatia que s‘estan registrant entre els joves a nivell nacional”“En eldarrers anys, abanda de les cases presencials de joc quees poden trobar a la nostra ciutatels menors dedapoden accedir fàcilment al joc online gràcies a les noves tecnologies”, ha assenyalat Sánchez. I ha manifestat que des de lAjuntament, com ainstitució mépropera als ciutadans, hem d’adoptar totes les mesures possibles per prevenir els menors de Reus del perilld‘aquestes conductei per evitar que es converteixin en addictes al joc.
En aquest sentit, el portaveu de la formació taronja ha concretat que la moció que presentarà Cs també proposal’elaboració de campanyes de conscienciació per als menors a partir de 12 anyi per als pares i/o tutors legals”, que informisobre els riscos quecomporta el joc i la conveniència dapartar-se d‘aquests hàbits nocius, que poden generar greus problemes per als joves i les seves famílies”.
Finalment, Sánchez també ha explicat que Cs preguntarà al Ple sobre l’activitat i els resultats dels primers mesos del projecte Reus Plató. “Volem saber quantes produccions audiovisuals s’han portat a la ciutat des que va començar aquest servei i quines mesures de promoció s’han dut a terme a tal efecte”, ha puntualitzat.