El responsable d’Acció Institucional de Cs a Catalunya, Joan García, aposta per “evitar sectarismes que només condueixen a la divisió i a la confrontació”
Reus, dimarts 14 de novembre del 2017. El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Reus ha registrat una petició perquè el govern local retiri qualsevol pancarta partidista de la façana de l’ajuntament perquè “no representa tots els veïns”. Així ho ha manifestat el responsable d’Acció Institucional de la formació taronja a Catalunya, Joan García.
Per al dirigent de Cs, els ajuntaments “no poden usar-se com a eina política d’uns quants”. I els ha instat a “dedicar els seus recursos a la gestió de les competències municipals i a millorar la vida de tota la ciutadania”.
García ha recordat que Ciutadans ha defensat i seguirà defensant la imparcialitat de les institucions i ha assenyalat la necessitat de “construir un nou projecte per a Catalunya a partir de les eleccions autonòmiques del 21D i de les municipals de 2019”. Finalment, el responsable d’Acció Institucional de Cs a Catalunya ha fet una crida per “evitar els sectarismes perquè només condueixen a la divisió i a la confrontació”.
A més, la petició del Grup Municipal també inclou un requeriment perquè es col·loquin a la façana del consistori les banderes espanyola, catalana i reusenca, requeriment que Cs ja va fer el passat mes de febrer i va ser desatès per part del govern local.