El portaveu de C’s a Reus, Juan Carlos Sánchez, recorda que en el darrer Ple es va aprovar una moció de Ciutadans per “donar resposta a aquesta problemàtica

Reus, 22 de setembre del 2015. El Grup Municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Reus ha demanat avui al govern local de CiU que apliqui immediata i urgentment les mesures corresponents per solucionar els problemes derivats de la presència de persones que exerceixen la prostitució al barri de Parcel·les Cases i a la zona de l’Avinguda de Salou. El portaveu de C’s, Juan Carlos Sánchez, ha recordat que en el darrer Ple municipal es va aprovar una moció de Ciutadans que incloïa mesures per donar resposta a aquesta problemàtica que ja fa temps que afecta aquests veïns.

Després que la presidenta de l’Associació de Veïns de Parcel·les Cases hagi denunciat avui en premsa que la presència d’aquesta activitat al barri continua sent un greu problema de convivència entre veïns i prostitutes, i que fins i tot hagi anunciat mobilitzacions veïnals, Sánchez ha demanat a l’equip de govern que actuï ja i faci efectius els acords presos al Ple a través de la nostra moció, és a dir, que intensifiqui la presència i els controls policials a l’Avinguda de Salou i Parcel·les Cases per dissuadir els conductors clients potencials de les prostitutes i per controlar que les persones que exerceixen aquest ofici no causin més molèsties als veïns.

Quan un problema esdevé greu a una zona de la ciutat, cal actuar amb immediatesa. El govern de CiU no pot oblidar-se’n perquè hi hagi unes eleccions a la vista. Sembla que l’alcalde Pellicer dóna més importància a afavorir actes partidistes i independentistes a Reus que no pas a solucionar els problemes dels barris, ha criticat el portaveu.