El portaveu de C’s, Juan Carlos Sánchez, explica que el Grup Municipal també presentarà al Ple de divendres una moció per a la creació de la Reus Film Office

Reus, 1 de juny del 2016. El Grup Municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Reus instarà a través d’una moció el delegat del Govern de la Generalitat al Camp de Tarragona a adoptar les mesures corresponents per tal que es retiri l’estelada que oneja al Parc de Bombers de Reus. Tal com ha explicat el portaveu de C’s, Juan Carlos Sánchez, l’exhibició de l’estelada en aquest edifici públic “és un acte partidista que no representa la totalitat dels reusencs”.

Amb la presència contínua de l’estelada al Parc de Bombers de Reus s’està discriminant als ciutadans que no es volen separar de la resta d’espanyols”, ha argumentat Sánchez, qui ha destacat que per això C’s demana “la seva retirada total, i no només en períodes electorals, com s’ha fet fins ara”.

L’edil de C’s ha explicat que el Grup Municipal també portarà al Ple de divendres una moció que proposa que “des de l’Ajuntament es posin en marxa tots els mecanismes necessaris per crear la Reus Film Office, per tal que aquesta pugui ser una realitat el 2017”.

Després que el curt “Timecode”, dirigit per Juanjo Giménez i produït pel director de l’Escola de Cinema de Reus, Daniel Villanueva, s’hagi endut la Palma d’Or del Festival de Cannes al Millor Curtmetratge, Sánchez ha volgut destacar que aquest premi “és la conseqüència del talent, l’esforç i el treball sorgits de l’Escola de Cinema de Reus”.

Per això Ciutadans porta mesos defensant la creació de la Reus Film Office, ja que complementaria l’ensenyament del cinema a la nostra ciutat i serviria per atraure la indústria cinematogràfica i audiovisual”, així com esdevindria“una important eina de promoció econòmica i de ciutat, promocionant Reus a nivell turístic i cultural”, ha manifestat el portaveu.

El portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Reus, Juan Carlos Sánchez.

El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Reus, Juan Carlos Sánchez.