• Els regidors de C’s a Reus s’han reunit amb l’Associació de Veïns Mas Pellicer per conèixer les necessitats i problemàtiques del barri


Reus
, dimecres 23 de març del 2016. Els regidors de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Reus han continuat aquesta setmana amb la ronda de reunionsamb entitats veïnals iniciada recentment amb l’objectiu de conèixer a fons les necessitats i reivindicacions dels barris de Reus. Aquesta vegada, els regidors s’han reunit amb representants de l’Associació de Veïns Mas Pellicer, que els han explicat que la seva principal preocupació és la inseguretat ciutadana al barri. El portaveu del Grup Municipal, Juan Carlos Sánchez, ha detallat que els veïns han denunciat que a Mas Pellicer i Sant Josep Obrer hi ha nombrosos pisos ocupats, molts d’ells propietat de la Generalitat, que es destinen al tràfic de drogues i, per tant, es genera una gran inseguretat ciutadana. Segons els representants veïnals, “tant l’Ajuntament com la Generalitat ho saben i no fan res per solucionar aquest greu problema”.

Per aquest motiu, Sánchez ha exigit al govern local que d’una vegada per totes es posi seriós amb aquesta situació i prengui les mesures que facin falta per tallar el problema”, com per exemple exigir al Departament d’Habitatge de la Generalitat “que controli aquests pisos ocupats, faci fora els inquilins il·legals i eviti noves ocupacions”. Els mateixos veïns han explicat als regidors que la Guàrdia Urbana només passa pel barri en cotxe, sense exercir una tasca preventiva ni de control real, per això “des de Ciutadans demanem que es facin patrullatges a peu cada dia i s’actuï per incrementar la seguretat al barri.

En la visita dels regidors a Mas Pellicer, els representants veïnals també els van traslladar altres necessitats i reivindicacions. “Des del Grup Municipal de Ciutadans treballarem per donar resposta a les necessitats d’aquesta zona de Reus”, ha afegit Sánchez.

reunió AV Mas Pellicer_