• El diputat de Cs visita l’equipament acompanyat del Grup Municipal i demana “inversions per evitar que el barri es continuï degradant”

Reus, dijous 17 de desembre del 2020“L’Ajuntament de Reus ha de fer tots els esforços necessaris perquè el mercat del Carrilet continuï obert”. Així ho ha assegurat el diputat de Ciutadans al Parlament Matías Alonso durant una visita a l’equipament, acompanyat del Grup Municipal de Cs Reus. Ha destacat que “la reclamació dels paradistes, que volen seguir treballant, és justa” i ha assegurat que “el que necessiten els barris del sud de la ciutat són equipaments essencials com aquest mercat”. Per això, ha reclamat “les inversions necessàries per evitar que zones com la del Carrilet es continuïn degradant” i ha apostat per “dignificar els barris”.

Alonso ha qualificat “d’equipament essencial” aquest mercat i ha posat en valor el comerç de proximitat, especialment en moments com els actuals. “La continuïtat del Carrilet no només beneficia els paradistes, que tenen aquí els seus llocs de treball, sinó també els veïns de Reus, que fa gairebé 40 anys que compren en aquest mercat”, ha finalitzat.

De la seva banda, la portaveu municipal de Cs, Débora García, ha criticat l’actitud del govern municipal, que “va gastar 18.000 euros en un estudi per veure si el mercat era viable, després els paradistes van invertir 30.000 euros en reformes i es van trobar que, de forma sobtada, s’anunciava que tancaria”. García ha assegurat que “el mercat sí que és viable i ha de seguir obert” i ha afegit que “no hi ha dades que demostrin que aquest equipament no té futur, això sí, cal que l’ajuntament revitalitzi tot l’entorn, tal i com s’hi va comprometre”.