Juan Carlos Sánchez (Cs) insta l’alcalde a posar punt i final a una problemàtica que existeix des de fa ja massa temps
Reus, dilluns 12 de febrer del 2018. El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Reus, Juan Carlos Sánchez, ha exigit a l’alcalde de la ciutat que actuï d’una vegada per totes i adopti les mesures necesries per acabar amb l’ocupació il·legal a Reus”, després de l’última ocupació il·legal d’un pis al barri de Mas Pellicer dissabte passat. Així mateix, ha titllat la gestió de la problemàtica per part de l’equip de govern de “total i absoluta deixadesa”.
Després de parlar amb els veïns del barri, el portaveu municipal de Cs ha explicat que “el pis ocupat és propietat de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i porta buit des de l’estiu passat”. A més, ha posat de manifest que “els veïns han denunciat la situació a les autoritats locals, als mitjans de comunicació i amb trucades al 112 sense cap resultat”. Per això, Sánchez ha denunciat “l’abandonament del barri de Mas Pellicer i Sant Josep Obrer per part de l’equip de govern municipal” i l’ha instat a “posar punt i final d’una vegada per totes a una problemàtica que existeix des de fa ja massa temps”.
Finalment, Sánchez ha recordat que “els veïns dels barris també són ciutadans de Reus i paguen els seus impostos com la resta” i per això “es mereixen que el seu alcalde es prengui seriosament aquest problema i exigeixi solucions definitives a la Generalitat”, ja que “a Mas Pellicer hi ha nombrosos pisos deshabitats que Habitatge podria haver adjudicat com a habitatge social des de fa mesos i d’aquesta manera s’evitarien les ocupacions il·legals”.