Juan Carlos Sánchez (Cs) insta el govern local a “escoltar els veïns” perquè “fa temps que es queixen dels problemes per caminar amb seguretat per la zona”
Reus, dijous 26 d’octubre del 2017. El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Reus proposarà al Ple del pròxim dilluns que es duguin a terme actuacions de millora als carrers de la urbanització Pàmies de Reus per incrementar la seguretat viària. Segons ha explicat el portaveu municipal de Cs, Juan Carlos Sánchez, els veïns d’aquesta urbanització “ja fa molt de temps que reclamen aquestes millores i el govern local no els ha donat cap resposta”.
Tal com ha detallat Sánchez, a la urbanització Pàmies “hi ha tres residències per a la gent gran i, per tant, pels seus carrers passegen a diari moltes persones d’edat avançada i amb mobilitat reduïda” que “tenen dificultats per caminar de forma segura perquè les voreres són molt estretes i hi ha deficiències a la via pública”. El portaveu ha explicat que ja fa més d’un any que el Grup Municipal de Cs està en contacte amb els veïns d’aquesta zona i que “intenta que el govern posi una solució a aquesta situació”. “I, com sempre, asseguren que ho faran i tot queda només en bones paraules”, s’ha lamentat Sánchez.
La iniciativa de la formació taronja demana que s’elabori un estudi sobre la mobilitat de vehicles i vianants a la urbanització Pàmies, així com un posterior informe que detalli quines actuacions s’hi duran a terme per incrementar la seguretat viària i un pla d’actuació. “I si el govern no pensa fer res, almenys que ens ho digui públicament d’una vegada per totes”, ha manifestat Sánchez.
Per últim, el portaveu ha criticat que la resta de Grups Municipals portin al Ple propostes de resolució al voltant de la consulta il·legal de l’1 d’octubre i de la independència de Catalunya, que “només serveixen per incrementar la tensió política i social a Reus”. “Cs continua defensant que les iniciatives que es presenten al Ple municipal busquin un benefici real per a la ciutadania”, ha afegit.