• El portaveu del Grup Municipal de C’s, Juan Carlos Sánchez, assegura que «cal aclarir si hi ha hagut irregularitats i discriminacions» per part de l’empresa

Reus, 17 de juliol del 2015. Després que el sindicat CCOO hagi denunciat avui en roda de premsa l’acomiadament a Reus d’un treballador de l’empresa Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) per negar-se a passar la revisió mèdica, el Grup Municipal de Ciutadans-C’s a l’Ajuntament de Reus ha donat a conèixer que demanarà a FCC tota la informació necessària per aclarir aquest cas, ja que es tracta de l’empresa contractada per l’Ajuntament de Reus per realitzar els serveis de neteja viària i recollida d’escombraries.

Tal com ha explicat el portaveu del Grup de C’s, Juan Carlos Sánchez, «ens consta que hi ha un informe de la Inspecció de Treball que diu que no és obligatori passar la revisió mèdica» i per aquest motiu «podria haver-hi una actitud il·legal per part de FCC». Sánchez ha concretat que el Grup de Ciutadans «parlarà amb FCC i li demanarà informació per saber quin procediment té establert amb relació a les revisions mèdiques, i ho analitzarem tot amb detall».

A banda, el portaveu de C’s ha manifestat que CCOO «ens ha explicat que FCC té un tracte discriminatori vers alguns treballadors, en funció de la seva afiliació a un o altre sindicat, i això també volem aclarir-ho».